top of page

Dunk Tank

2000 liter water, één rode knop, veel amusement.

Een dunk tank is een typisch Amerikaanse attractie, vaak gebruikt voor feestjes, goede doelen, kermissen, jaarmarkten,…
Het idee is simpel, iemand zit boven een gigantische tank met water op een klein stoeltje dat kan wegklappen. Mensen krijgen enkele kansen om met een bal naar een doel te werpen. Wordt dat doel geraakt, dan lost de elektromagneet verbonden aan het stoeltje en valt de persoon zonder excuus in de tank met water. Ideaal om de directeur, leiding, ouders,… eens een nat pak te bezorgen, of om geld in te zamelen voor het goede doel met een bijdrage per bal. Als iemand het aandurft om plaats te nemen uiteraard.

36295440_986154818224438_8213723021970505728_o.jpg

Voordelen

  • Zelf te installeren: In tegenstelling tot de klassieke Amerikaanse Dunk tanks die mechanisch zijn en veel opbouw werk en onderhoud vragen, is onze Dunk Tank helemaal digitaal te bedienen. Dat wil zeggen, gewoon rijden naar de plek waar je hem hebben wil, vullen met water, stekker insteken en je kan beginnen!

  • Groot volume water: Nog in tegenstelling tot klassieke dunk tanks is onze tank net iets groter. Dat wil zeggen dat in plaats van gewoon natte voeten, je echt helemaal in het water valt, wat de hilariteit alleen maar groter maakt. Dat hele schouwspel is te aanschouwen door een groot raam op de voorkant van onze tank.

  • Personaliseerbaar: Naast onze “Hollandse drop” achtergrond zijn er nog enkele meer basis achtergronden ter beschikking. De achtergronden zijn gemaakt uit waterdichte spandoeken voor buitengebruik en tegen een kleine meerprijs helemaal personaliseerbaar op maat van je thema, evenement, goed doel,…

  • Ook met acteurs te verkrijgen: Geen zin om zelf een nat pak te krijgen, maar wel interesse in onze dunk tank? Wij sturen – tegen een meerprijs – met veel plezier één of meerdere mensen mee die zich opofferen.

  • Toegankelijk voor klein en groot: We hebben aan de achterkant een laddertje gemaakt om op de dunk tank te kruipen en aan de binnenkant van de tank een klein laddertje om er weer uit te geraken, zodat iedereen gewillig slachtoffer kan zijn als hij of zij dat wil. 

bottom of page