top of page

We're Called watte now?!?

Where to begin? We're called Ed werd opgericht door Joris Gulders, maker, creatieveling, en acteur. Door de jaren heen speelde hij voor onder andere impro groep The Lunatics, Compagnie Aksident, Knip, Radio Topkaas, en vele anderen. Meer nog, hij speelt nog steeds bij veel van die groepen.

Door veel te spelen ontsproten er echter eigen acts in het hoofd. Om het risico tot ontploffing bij een opstapeling daarvan te beperken, werd We're called Ed boven het doopvont gehouden. Eigen acts, zeer signature We're called ed. Vaak gestoeld op het moment, impro en interactie. Altijd gespeeld door professionele acteurs en actrices die weten wat ze doen, dat geeft nu éénmaal de beste garantie op kwaliteit van begin tot einde.

 

Of die aanslaan? Vraag het vooral aan onze eerdere samenwerkingen. Van Q-music, medialaan, vrt, Kronos groep. Van Flanders expo tot de Elisabeth zaal, het NTG en de minard, van Dranouter en Les Ardentes over Pukkelpop en de Gentste feesten. Samenwerkingen en voorstellingen bleven zelden beperkt tot één keer.


We're called ed, dat is een act beleven en ondergaan, in plaats van gewoon vanop afstand kijken. Stand up, interact and enjoy the show!

web_8199.jpg
web_8221.jpg
web_8208.jpg
web_8206.jpg
bottom of page