Verhuur

Sommige van onze decors, toestellen, kostuums,,... zijn TE fijn om lang stil te laten staan. We Zouden de meeste dagelijks zelf kunnen gebruiken - gewoon omdat het fijn is en omdat het kan - maar dan zou er niet veel meer gewerkt worden.

Daarom kan je enkele dingen ook huren, zonder acteurs die meekomen. Dat maakt, bijna evenveel pret, minder kosten!

Dunk Tank

Een dunk tank is een typisch Amerikaanse attractie, vaak gebruikt voor feestjes, goede doelen, kermissen, jaarmarkten,…

Het idee is simpel, iemand zit boven een gigantische tank met water op een klein stoeltje dat kan wegklappen. Mensen krijgen enkele kansen om met een bal naar een doel te werpen. Wordt dat doel geraakt, dan lost de elektromagneet verbonden aan het stoeltje en valt de persoon zonder excuus in de tank met water. Ideaal om de directeur, leiding, ouders,… eens een nat pak te bezorgen, of om geld in te zamelen voor het goede doel met een bijdrage per bal. Als iemand het aandurft om plaats te nemen uiteraard.

Voordelen

Zelf te installeren
In tegenstelling tot de klassieke Amerikaanse Dunk tanks die mechanisch zijn en veel opbouw werk en onderhoud vragen, is onze Dunk Tank helemaal digitaal te bedienen. Dat wil zeggen, gewoon rijden naar de plek waar je hem hebben wil, vullen met water, stekker insteken en je kan beginnen!
Groot volume water
Nog in tegenstelling tot klassieke dunk tanks is onze tank net iets groter. Dat wil zeggen dat in plaats van gewoon natte voeten, je echt helemaal in het water valt, wat de hilariteit alleen maar groter maakt. Dat hele schouwspel is te aanschouwen door een groot raam op de voorkant van onze tank.
Personaliseerbaar
Naast onze “Hollandse drop” achtergrond zijn er nog enkele meer basis achtergronden ter beschikking. De achtergronden zijn gemaakt uit waterdichte spandoeken voor buitengebruik en tegen een kleine meerprijs helemaal personaliseerbaar op maat van je thema, evenement, goed doel,…
Ook met acteurs te verkrijgen
Geen zin om zelf een nat pak te krijgen, maar wel interesse in onze dunk tank? Wij sturen – tegen een meerprijs – met veel plezier één of meerdere mensen mee die zich opofferen.
Toegankelijk voor klein en groot
We hebben aan de achterkant een laddertje gemaakt om op de dunk tank te kruipen en aan de binnenkant van de tank een klein laddertje om er weer uit te geraken, zodat iedereen gewillig slachtoffer kan zijn als hij of zij dat wil. Er zijn dus jammer genoeg nog maar weinig excuses als je onder lichte dwang op het stoeltje gezet wordt door collega’s, vrienden,…

Contact

Vragen, opmerkingen, een offerte op maat,…? Dat kan allemaal!

Bel ons even op of vul het formulier in en dan komen we asap op je vraag terug, das beloofd.

We’re Called Ed

joris@werecalleded.be

0032 497 87 44 05