De acts waarvan sprake

Naast de aangeboden bestaande acts bedenken we graag een act op maat in een van uw festival of event, of kunnen bestaande acts een invulling krijgen van je thema indien mogelijk. De acts zijn vaak gestoeld op een vaste leidraad en uitgevoerd door mensen met een improvisatietheater achtergrond om snel te kunnen inspelen op wat werkt of net niet. Groots fysiek spelen in combo met ad rem verbaliteit. Ook Hosts en MC's in alle vormen kunnen. Dat kan gaan van gespreksmoderator, over Burlesque MC, Comedy MC,...
Off the shelf
Ok, first things first. Off the shelf wil dus niet zeggen “op routine”, “niet op maat”, “al gezien”, … Dat wil vooral zeggen , hier is ooit al iets voor uitgewerkt, gebouwd,… , maar het warm water moet niet meer uitgevonden worden.  Telkens kunnen ze qua invulling wat aangepast worden zodat ze toch volledig aansluiten op je noden.  Dus, op maat, jazeker, maar “met kledij waarvan we weten dat we er mee staan”.
Custom
Je hebt een idee, of zelfs dat niet, eerder een wens, wij komen met een oplossing en werken die verder uit aan de hand van uw feedback, simpel.

Leave a Comment