We're Called Watte nu ?!?

We're Called Ed dus. Kort samengevat, het kind moest een naam hebben. Vroeger werden er theaterteksten geschreven onder het pseudoniem "a boy called ED" .<br /> De jongen - oprichter Joris Gulders - groeide op, besloot een theaterbureau met acts op te richten en vond het tijd om - naar de buitenwereld toe althans - geen jongentje meer te zijn, maar een uit de kluiten gewassen ED. Dat draait ondertussen een goeie 5 jaar mee onder die naam. Nog lekker fris dus om samen met iedereen verse nieuwe spannende dingen te verzinnen.

Missie

De missie is eerder simpel: " Stand up, Interact & enjoy the show " als variatie op het aloude " sit back, relax and enjoy the show ". We willen bewegen, mensen heel snel aantrekken en met iets simpels en vaak heel herkenbaars meekrijgen en een glimlach op mensen hun gezicht toveren. Een korte ontspannende ervaring waar ze zelf zonder het te weten aan hebben bijgedragen.

Waarom ed?

Een goeie vraag. Niets moet uiteraard. Moeten is dwang en dwangarbeid is afgeschaft, maar omdat je er ongetwijfeld op zal aandringen, waarom moet je nu exact voor We're called ED kiezen?

Flexibel

Last minute wijzigingen, logistieke problemen, plotse andere inkleding, ik denk on the spot mee!

Professioneel

Natuurlijk kan nonkel Dirk ook een mop op tafel vertellen waar iedereen 2 minuten zoet mee is. Een goede mop zelfs. Maar een hele dag een gans publiek telkens verrassend meenemen, dat vraagt om professionele nonsens verkopers.

Impro achtergrond

Acteurs en Actrices die meekomen hebben allemaal een minstens voeling met impro en spelen on the spot in op bezoekers en publiek.

Vrienden van Ed

Noem het gezond naïef, maar wij voelen ons niet te beroerd om ook voor collega's en concullega's reclame te maken, eerlijk is eerlijk en als het goed is zeggen we het ook!
Go Button
Stephanie Focquet
Muzikante - Zangeres - Actrice
Go Button
Aksident
Animatie
Go Button
The Lunatics
Al 20 jaar improcomedy op hoog niveau